Animáció Film Showreel Grafika
Showreel Film Animáció Grafika

budapest, Magyarország
info@halluci-nation.com
+36 20 428 5151

a csapat

Bátory Péter

tulajdonos

grafika & motiondesign

<

A Halluci-Nation alapítója és tulajdonosa. A Magyar Képzőművészeti Egyetemen szerezte diplomáját tervezőgrafikusként. A cég alkotó közegében egyszerre képviseli az átfogó szellemű kreativitást és azt a technikai arzenált, amellyel nincs megoldhatatlan vizuális kihívás.

batory.peter@gmail.com
00 36 20 394 4397
FacebookBehanceVimeo

Topolánszky Tamás Yvan

tulajdonos

Rendező

<

A Halluci-Nation alapítója és tulajdonosa. 1987-ben született a svájci Männedorfban. Diplomáját a MOME Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média Design szakán szerezte. Szenvedélyesen rajong a klasszikus Hollywood és annak minden vívmánya iránt. Munkáit egyedi, konceptuális látásmód és a finoman hangolt történetmesélés jellemzi.

Nézze meg saját weboldalam itt
tamas.topolanszky@yahoo.com
00 36 70 452 0149
FacebookBehanceVimeo

Vass Gergely

tulajdonos

operatőr

<

A Halluci-Nation alapítója és tulajdonosa. Operatőri diplomáját a Színház- és Filmművészeti Egyetemen szerezte. A koncepció kialakítása során a tartalmat legjobban szolgáló vizuális nyelvezet kialakítását helyezi a középpontba. Munkáinkban többéves hazai és nemzetközi tapasztalatát kamatoztatja. Tagja a magyar (HSC) és az európai operatőrök társaságának (IMAGO) is.

Nézze meg saját weboldalam itt
vass.gergely@gmail.com
00 36 30 412 5482
FacebookBehanceVimeo

Nátó Ildikó

menedzser

<

A Halluci-Nation együttműködő partnere, managere. A sales és marketing feladatok koordinálásával támogatja a cég üzleti folyamatait. Az Általános Vállalkozási Főiskolán szerzett közgazdász diplomát. A gyártás során projektvezetőként és kapcsolattartóként működik együtt az ügyfelekkel. Hisz abban, hogy a siker kulcsa a boldogság, és csak akkor lehetsz igazán sikeres, ha szereted azt, amit csinálsz.

Nézze meg saját weboldalam itt
jambor.ildiko.eva@gmail.com
00 36 20 428 5151
FacebookBehanceVimeo

Sümeghy Claudia

Producer

<

A Halluci-Nation együttműködő partnere, kreatív producere. Közgazdaságtani diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte. Claudia gyermekkorától szenvedélyesen érdeklődik a divat, a film és az alkalmazott művészetek iránt. Pénzügyi tanácsadói tevékenysége mellett Magyarország egyik legnevesebb divatházának (Luan by Lucia) vezetője, valamint reklám- és játékfilmek producere.

Nézze meg saját weboldalam itt
sumeghy.claudiabernadett@gmail.com
00 36 30 2488 239
FacebookBehanceVimeo

bp

Bátory

sc

Sümeghy

tt

Topolánszky

ni

Nátó

vg

Vass

a cég

A Halluci-Nation egy budapesti központú produkciós ház, amely feltárja és valóra váltja vízióidat. A kreatív ipar egészét lefedő partneri hálózatot fogunk össze, hogy segítsünk elmesélni a történeted. Film, animáció, grafika. Te választasz.
Bátory Péter Topolánszky Yvan Tamás Sümeghy Claudia Jámbor Ildikó Vass Gergely